hmm, myśle że trza mieć zapał do tego, dużo chęci, i dużo pracować
to dotyczy każdego sportu dlatego ja, kompletny super amator pingla,może Ci to powiedzieć aczkolwiek nie uważam aby był to bardzo trudny sport (przecież to tylko dwóch łepków odbija malutką piłeczke jakimiś dechami )
Jesli ktos nigdy nie gral w pingla, to raczej na poczatku nie bedzie umial zagrac nawet podstawowych elementow ... trzeba troche potrenowac by jakos to szlo.
Do gry w pingla potrzebne sa na pewno dobre checi i zapal.
No i oczywiscie dobry partner do gry, przy ktorym nauka idzie o wiele szybciej.
Co do kasy, to wiadomo, ze sprzet nie jest tani >_<
Liczba turniejów zalezy od kategorii wiekowych. Wiadomo, ze dla mlodszych znajdzie sie o wiele wiecej okazji w roku niz np. dla Seniorow.
Jesli chodzi o mecze, to tez zalezy (od ligi). Ale przewaznie sa dwa mecze w tygodniu.
Zreszta gdybys wszedl na nasza strone glowna i looknal na kalendarz to powinno ci to troche rozjasnic sprawe
Ostatnio zmieniony przez Skril 2006-11-13, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
thx a ty w jakiej lidze grasz ??
Dużo potrafisz??
Ile już trenujesz??
zadaje tyle pytańbo mam chodzić na pingla na Czajkowskiego i tak si epytam bo chce sie dowiedzięć jak najwięcej:)
[ Dodano: 2006-11-13, 21:29 ]
ile musze trenowąć (jestem początkującym niczego nie umiem)aby dobrze być wtajemniczonym w pingla aby dobrze grać w ten sport??
Ostatnio zmieniony przez Skril 2006-11-13, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
gram mniej wiecej od 3 lat w pingla, ale do dobrej gry to mi jeszcze duzo brakuje
sluchaj, zeby byc dobrym zarowno w pingla, jak i w jakimkolwiek innym sporcie troche czasu trzeba temu poswiecic, wiele tez zalezy od danej osoby i jej mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum