Wysłany: 2006-03-04, 22:25 Sugestie dotyczace strony
[ Dodano: 2006-03-04, 22:28 ]
Jestem pelen podziwu dla tworcy lub tworcow tej strony i bardzo ich szanuje, aczkolwiek moim zdaniem wartoby troche bardziej ja rozbudowac np.:poprzez dodanie roznych dzialow.
Pomysl lub pomyslcie nad tym.Pozdro.
Jestem pelen podziwu dla tworcy lub tworcow tej strony i bardzo ich szanuje, aczkolwiek moim zdaniem wartoby troche bardziej ja rozbudowac np.:poprzez dodanie roznych dzialow.
Pomysl lub pomyslcie nad tym.Pozdro.
Jeżeli ty chciałbyś więcej działów to podaj konkretny pomysł, my nie wiem jakich ty działów od nas oczekujesz. Iza wczoraj dodała dział Video
Jak to Iza zamiescila wczoraj dzial video??
Przeciez ten dzial na stroieglownej juz byl.
Czy macie jakies nowe filmiki ze spotkan ligowych??
Bo juz od dosc dawnasa te same.
[ Dodano: 2006-03-05, 10:19 ]
A co do moich konkretnych pomyslow, to moglybyscie zamiescic dzial pt.:"Hisroria",w ktorym to dziale moglybyscie zamiescic historie naszego klubu np.:kto zalozyl, od ilu lat istnieje, najlepsi zawodnicy wywodzacy sie z naszego klubu itd.
Oczywiscie to czy to zrobicie to zalezy tylko od was, ale mialybyc sugestie i porady, wiec wymieniam z wami moje sugestie dotyczace strony, ktora bardzo m sie podoba i wiem ze taka strone jest bardzo trudno zalozyc, wiec nie gniewajcie sie na mnie.
Czy macie jakies nowe filmiki ze spotkan ligowych??
Bo juz od dosc dawnasa te same.
Nie ma nowych filmików ze spotkań bo ostatnio były same turnieje MWS, MP, WTK'i, dlatego żadne mecze ligowe się nie odbywały.
Dominik napisał/a:
A co do moich konkretnych pomyslow, to moglybyscie zamiescic dzial pt.:"Hisroria"
Ten dział bardziej by pasował na stronę główną niż na forum. Sądzę że takim działem powinnien zająć się trener.
Dominik napisał/a:
wiec wymieniam z wami moje sugestie dotyczace strony, ktora bardzo m sie podoba i wiem ze taka strone jest bardzo trudno zalozyc, wiec nie gniewajcie sie na mnie. Laughing
Podaj adres tej strony która tak bardzo Ci się podoba, postaramy się zamieścić podobne działy.
Jesli chodzi o ten dział historia, to własciwie on istnieje na stronie głownej pod nazwa "KRONIKA". Tyle, ze jest on jak narazie w powijakach i troche zajmie zanim bedzie wygladal porzadnie zarowno pod wzgledem merytorycznym jak i graficznym. Ponadto, trener za bardzo nie ma chyba czasu by pisac, a ja sama raczej tego nie napisze >_<
Ok!!!!
To byl tylko pomysl!!!!
Wiem, ze nie bedzie latwo ale brakuje mi na glownej stronie wlasnie historii naszego klubu, bo wprawdzie sa osiagniecia najlepszych z naszego klubu w dziale "kronika", ale nie ma informacji od kiedy istnieje nasz klub, kto go zalozyl choc to wszyscy wiedza, itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum